Xavi Paz actual alcalde de Molins de Rei vol la alcaldia de nou lloant la tasca de tots els membres del govern municipal

Política.

Per les seves paraules es desprèn que contempla la possibilitat de pactar novament amb Junts per Molins.
Per les seves paraules es desprèn que contempla la possibilitat de pactar novament amb Junts per Molins.

L’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, ha anunciat aquest dimecres que vol presentar-se a la reelecció com a alcalde a les eleccions municipals de l’any vinent: “Si les companyes i els companys de l’agrupació segueixen confiant en mi, em presentaré com a alcaldable”. “Estic molt il•lusionat i amb ganes de continuar transformant Molins de Rei”, ha afegit.

En un acte celebrat al pati de Ca n'Ametller en el qual ha fet balanç dels 3 anys de mandat, Paz ha assegurat que, tot i la pandèmia del coronavirus, "la vila ha avançat, de forma molt significativa, en els 4 eixos prioritaris de treball", que ell i el seu equip es van fixar quan va ser investit alcalde: “Hem treballat sense descans per un Molins on ningú es quedi enrere, per un Molins més verd i sostenible, per un Molins on s’hi pugui viure amb tranquil•litat i gaudi, i per un Molins amb un ajuntament que funcioni a tots els nivells”.

En aquest sentit, l’alcalde ha exposat algunes de les mesures impulsades pel seu equip de govern: l’ampliació de l’horari del bus municipal o del servei de teleassistència per a totes les persones més grans de 80 anys, la creació d’un servei de suport psicoemocional per als més joves, l’aprovació d’importants inversions en equipaments, el foment de l’ocupació o la millora de les instal•lacions esportives municipals.

Paz ha volgut deixar clar que res hauria estat possible sense la tasca, el compromís i la dedicació de tots els membres del govern municipal: “Estic envoltat d’un molt bon equip. Això no és la tasca de Xavi Paz, és la tasca de tot un col•lectiu que rema en una mateixa direcció”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article