Benito Navarro renova la confiança del PSC Begues per encarar les municipals del 2023

Política.

Serà la segona vegada que Navarro encapçala la candidatura socialista, ja que la primera va ser en les eleccions de 2019.
Serà la segona vegada que Navarro encapçala la candidatura socialista, ja que la primera va ser en les eleccions de 2019.

El PSC de Begues ha escollit per unanimita Benito Navarro, actual portaveu del grup municipal socialista, com a cap de llista per a les eleccions municipals de l'any vinent.

En una assemblea celebrada a l'agrupació i que ha comptat amb la participació del viceprimer secretari del PSC del Baix Llobregat i secretari de Política Municipal del PSC, Joaquín Fernández, l’alcaldable socialista ha agraït el suport a la militància: “Avui, per a mi, és un dia molt especial. Sento una enorme responsabilitat, però també un orgull molt gran. Gràcies per confiar en mi. Gràcies per avalar la feina que hem fet durant aquests 3 anys des de l’agrupació i el grup municipal. Tota aquesta confiança i generositat em dona una força molt gran per a seguir treballant per a una Begues més pròspera i que ofereixi més oportunitats a tothom."

Navarro ha explicat a la militància que l’executiva de l’agrupació està elaborant un programa electoral “renovat i amb propostes molt treballades i innovadores” per als diferents sectors econòmics i socials del municipi: “El nostre programa té un objectiu molt clar: interpel•lar a la ciutadania de Begues que vol un canvi. Ens adrecem a totes les veïnes i veïns que senten que cal un revulsiu. Ens adrecem al jovent, que es veu obligat a marxar del municipi per manca d’oportunitats; a la gent gran, que creu que calen més polítiques d’atenció al seu col•lectiu; i a tants i tants altres sectors que senten que Begues està resignada, de capa caiguda”.

Per això, Benito Navarro ha subratllat que “la ciutadania de Begues ha de saber que el PSC està preparat per a governar i que, si ens atorguen la seva confiança, portarem a terme un programa de govern adreçat al conjunt de veïnes i veïns, i que posarà al centre de l’acció política les seves necessitats i problemàtiques”. Benito Navarro (Barcelona, 1964) és el portaveu del PSC a l’Ajuntament de Begues des del juny de 2019. Està vinculat a Begues des de l’any 1964 i resideix al poble des de 1980. Està casat, és pare de dues filles i avi d’una neta.

És empresari de la construcció i porta una botiga de bicicletes. A nivell formatiu, és tècnic de la construcció, director d’entitats esportives, i té un postgrau en Comunicació i Lideratge Polític per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Amant de l'esport, ha estat molt actiu al teixit associatiu del municipi des de l'any 1998, essent president de diverses entitats del poble com l'ACIB (Associació de Comerciants i Industrials de Begues), el Club de Tennis Begues i el Club Ciclista Begues, així com vicepresident del CF Begues.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article