El socialista José Ignacio Aparicio actual alcalde de Cervelló “amb la il•lusió intacta” per repetir com a candidat

Política.

Al mes de novembre Aparicio presentarà la seva candidatura, que haurà de ser ratificada per la militància.
Al mes de novembre Aparicio presentarà la seva candidatura, que haurà de ser ratificada per la militància.

L’alcalde de Cervelló, José Ignacio Aparicio, ha anunciat la seva voluntat de presentar-se a la reelecció: “Tinc les mateixes ganes del primer dia i les energies intactes per seguir fent progressar el poble en tots els àmbits”, ha explicat durant el sopar de final de curs polític de M’estimo Cervelló.

Per a Aparicio “4 anys més ens permetrien enllestir molts dels projectes que hem impulsat, i consolidar el nostre full de ruta per a Cervelló”.

I ha afegit: “Hem fet moltíssima feina: aconseguirem el 100% de col•lectors, fet que ens permetrà tenir totes les urbanitzacions sanejades; hem aconseguit els terrenys on la Generalitat haurà de construir l’edifici de l’institut; i hem treballat per a aconseguir que Bon Preu s'instal•li a l'espai que era de Codorniu, fet que generarà moltes oportunitats i llocs de treball."

I continuava, "però ens queden coses per a fer i, per això, vull demanar, novament, la confiança a la ciutadania. Perquè volem millorar, encara més, la xarxa d’aigua; acabar l’enllumenat amb LED; i ampliar la xarxa de transport públic i la connexió entre les urbanitzacions i el nucli urbà”.

El viceprimer secretari del PSC del Baix Llobregat i secretari de Política Municipal del PSC, Joaquín Fernández; i la secretària d’Organització del PSC del Baix Llobregat, Raquel García, han participat a l’acte de la formació.

Fernández ha afirmat que Aparicio compta amb el “suport del PSC i de Salvador Illa, perquè té el millor equip i el millor programa per seguir transformant el municipi, i perquè totes i tots sabem que Cervelló no podria tenir un millor alcalde”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article