Dotze persones detingudes per tràfic de drogues durant el dispositiu de seguretat del Sónar de Nit a l'Hospitalet

Societat.

Durant les tres nits que ha durat festival s'han registrat 15 fets delictius dels quals un 80% han estat furts, un 66,6% menys que en l'edició de 2019.
Durant les tres nits que ha durat festival s'han registrat 15 fets delictius dels quals un 80% han estat furts, un 66,6% menys que en l'edició de 2019.

Mossos d'Esquadra de la Regió Policial Metropolitana Sud van detenir 12 persones per delictes contra la salut pública en el marc del dispositiu de seguretat del Sónar de Nit a l'Hospitalet de Llobregat.

Durant els dies en que s'ha desenvolupat el Sónar de Nit, del 16 al 18 de juny, i coincidint amb la gran assistència de persones, els agents van dissenyar un dispositiu específic per aquest esdeveniment de primer ordre internacional.

En el marc del dispositiu de seguretat han participat Mossos d'Esquadra de les unitats de seguretat ciutadana i d'investigació de la comissaria de l'Hospitalet de Llobregat, de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), de la Unitat Canina, de la Unitat de Subsòl, de l'Àrea Regional de Trànsit (ART), Unitat de Policia Administrativa (URPA) i altres àrees i unitats de la Regió Policial Metropolitana Sud conjuntament amb la Guàrdia Urbana de l'Hospitalet de Llobregat, el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), Bombers, Creu Roja, Protecció Civil i serveis de seguretat privada.

En aquestes detencions es van comissar un total de 97 embolcalls de cocaïna i cristall, 175 pastilles d'èxtasi, una petita bossa amb bolets al•lucinògens, dues ampolles d'èxtasi líquid, marihuana i més de 2.000 euros en efectiu. Així mateix els agents van denunciar administrativament 20 persones per tinença de substàncies estupefaents.

El treball conjunt i coordinat realitzat per tots els cossos policials, juntament amb els organitzadors del Sónar i els responsables de Fira de Barcelona ha contribuït a mantenir la seguretat dels assistents i el bon desenvolupament d'aquest esdeveniment.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article