Els premis Despí distingeixen la trajectòria d'entitats, empreses, comerços i personalitats

Cultura.

Els premis Despí distingeixen la trajectòria d'entitats, empreses, comerços i personalitats.
Els premis Despí distingeixen la trajectòria d'entitats, empreses, comerços i personalitats.

L'entrega de premis s'ha fet en el marc de la Recepció d'Entitats, un espai de trobada amb el teixit associatiu que enguany ha conduït l'artista Bruno Oro, el pregoner de la Festa Major.

En aquesta edició dels Premis Despí, els premiats han estat Jordi Xammar, regatista, medalla de bronze als Jocs Olímpics de Tòquio 2020 i medallista als campionats d'Europa i del Món de vela; Carns J&J, comerç local amb una filosofia basada en la recerca d'un producte de qualitat; Toni Perruquer, una perruqueria que ha estat testimoni de l'evolució del sector i de l'eix comercial del barri Centre;.

La Tienda de Manoli, botiga de roba i complements del barri de les Planes; Mercería Juani, botiga de llenceria, roba interior, fils i botons; Ray Electric Motors, empresa de fabricació de motos elèctriques compromesa amb la mobilitat sostenible urbana.

 Europastry, empresa líder en el sector de masses de forneria i amb una gran aposta per la innovació des del seu centre de Sant Joan Despí; Associació d'Amics del Ball Chatango, entitat que organitza classes de ball de diferents modalitats i que també té un important vessant solidari.

Foment Cultural i Artístic, referent històric de la cultura i el lleure de la ciutat que continua sent un element dinamitzador de la cultura local; Levante Las Planas femení, que ha aconseguit l'ascens a la Primera Iberdrola, la màxima categoria del futbol femení a l'Estat.

I el grup de voluntaris i voluntàries del programa de ràdio 'Connectat amb la vida', un grup de persones grans amb una gran empenta i amb moltes ganes de parlar de la ciutat i de tota mena de temes que podem escoltar cada diumenge, de 18 a 19 h, al 107.2 de l'FM de Ràdio Despí.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article