Papelmatic de Cornellà s’ emporta el Reconeixement MIPIME amb valors a la 35a edició dels Premis Pimes

Economia.

Van rebre el guardó de mans del president espanyol Pedro Sánchez, Raquel Sánchez ministra d’ infraestructures i el president de PIMEC, Antoni Cañete.
Van rebre el guardó de mans del president espanyol Pedro Sánchez, Raquel Sánchez ministra d’ infraestructures i el president de PIMEC, Antoni Cañete.

Rep el guardó per haver estat capaç d’integrar i avançar en un model de sostenibilitat on la Responsabilitat Social Empresarial és una eina de gestió estratègica en el desenvolupament de la seva activitat.  

La 35a edició dels Premis Pimes ha distingit avui Papelmatic amb el Reconeixement MIPIME amb valors, tot coincidint amb el Dia Nacional de l’Empresa a Catalunya i el Dia de les MIPIMEs de les Nacions Unides.

Aquesta empresa familiar, fundada l’any 1965 i ubicada a Cornellà, desenvolupa diferents solucions per a la higiene professional, el benestar de les persones i els espais en els quals conviuen.

Al llarg de la cerimònia ha rebut el guardó per haver estat capaç d’integrar i avançar en un model de sostenibilitat i economia verda on la Responsabilitat Social Empresarial forma part del seu ADN i està esdevenint una eina de gestió estratègica en el desenvolupament de la seva activitat.

Al llarg del sopar de caràcter solidari al Camp Nou, que un any més destinarà íntegrament els ingressos obtinguts a apadrinar el programa emppersona d’ajut a la segona oportunitat que duu a terme la Fundació PIMEC, hi han participat el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, i el president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, entre altres personalitats.

I autoritats d’àmbit local com Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi, Carles Ruiz, alcalde de Viladecans, Oriol Bossa, alcalde de Sant Feliu, Eduard Rivas, alcalde d’Esparreguera, Juan Antonio Alcaide, tinent d’alcalde de l’Hospitalet de Llobregat, i Mari Ángeles Sariñena, regidora de Comerç a l'Hospitalet de Llobregat.

A més, l’acte ha comptat amb la presència del president de PIMEC Baix Llobregat – l'Hospitalet, Joan Soler, entre altres membres de la patronal.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article