Eugenio Alejandre Moreno reconegut amb el premi FPCAT 2021 per la seva tasca a l’ Institut Esteve Terrades de Cornellà

Cultura.

Foto amb totes les persones o entitats reconegudes.
Foto amb totes les persones o entitats reconegudes.

En concret a la categoria de bones pràctiques a les trajectòries individuals, de reconeixement de les actuacions dutes a terme per persones físiques en l'exercici de les seves professions.

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió i el conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, han lliurat aquest dimecres els Premis #FPCAT 2021, atorgats pel Consell de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya (CFPCAT).

En total s’han lliurat 13 guardons en reconeixement a les bones pràctiques de quatre centres formatius, quatre empreses i entitats, tres professionals, una entitat de recerca i una persona formada en FP.

L’acte, que s’ha celebrat al recinte Espai Àgora del Museu Agbar de les Aigües –empresa premiada en l’anterior edició–, ha comptat també amb la presència del president del CFPCAT, Fabian Mohedano Morales.

Des de la construcció de l’institut Esteve Terradas i Illa, el curs 1975-76, l’Eugenio Alejandre Moreno sempre ha estat vinculat al centre, primer com a alumne (del 1975 al 1980) i després com a professor (a partir del 1984).

Ha ocupat diferents càrrecs al centre com el d’administrador, cap d’estudis d’FP i cap del Departament d’Administració d’Empreses, en tots ells ha tingut una trajectòria vital i professional exemplar.

Com a professor va iniciar una transformació del centre controlada, però sense pausa, que ha portat l’Esteve Terradas i Illa a esdevenir un dels referents de la comarca del Baix Llobregat i de tota Catalunya en aspectes com la gestió de la qualitat i la millora continua i la Formació DUAL.

En aquests dos àmbits, Qualitat i DUAL, Alejandre ha tingut un paper decisiu ja que ha estat part de l’equip impulsor del sistema actual de gestió, i també membre de la comissió del primer acord de la regió per a la Formació DUAL.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article