L’executiva del PSC del Baix Llobregat ha valorat “molt positivament” les darreres dades d’ocupació publicades de la comarca

Política.

Una imatge de la reunió.
Una imatge de la reunió.

En aquest sentit, més de 800 veïns i veïnes del Baix Llobregat han trobat feina el mes de juny i l’atur es troba en el 8,6%, una xifra inferior a la registrada al conjunt de Catalunya (9%).

Per a l’executiva "aquestes dades no passen perquè sí". "Si el govern de Pedro Sánchez no hagués aprovat la reforma laboral, no tindríem aquestes bones xifres en matèria d’ocupació”, asseguren.

Des de l’executiva afirmen que “malgrat la pandèmia i les conseqüències econòmiques i socials de la guerra a Ucraïna, la reforma laboral està donant molt bons fruits. És una gran notícia que un de cada dos contractes sigui indefinit i que la temporalitat hagi baixat gairebé un 30% en un any a la comarca."

Remarcant que, "el Baix Llobregat està recuperant el múscul perdut durant la crisi sanitària, i sectors com l’industrial, el comercial o el de l’hostaleria n’estan notant ja els seus efectes”.

D’altra banda, el primer secretari del PSC del Baix Llobregat, Antoni Poveda, creu que ERC “hauria de reflexionar” sobre el seu vot contrari a la reforma laboral: “Costa molt d’entendre que una formació que diu que aposta pel progrés s’oposés a una reforma que el que ha fet és baixar l’atur i crear llocs de treball i de qualitat. "

I insinuava un inquietant mà estesa, "Aragonès i Rufián han de decidir si, d’una vegada, es desenganxen de Junts i permeten que Espanya continuï avançant en drets, o segueixen apostant pel bloqueig de mesures que afavoreixen a la majoria social del nostre país”.

Per la seva part, la secretària d'Economia i Treball de la federació, Lourdes Borrell, ha dit que "les dades mostren que un govern socialista és la millor garantia per a l'economia i per a generar ocupació de qualitat". "Són dades objectives", ha afegit.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article