Traspassat l’exalcalde de Sant Vicenç dels Horts durant 15 anys Ricard Pérez

Política.

El funeral de Ricard Pérez es va celebrar ahir 6 de juliol en la més estricta intimitat per desig exprés de la família.
El funeral de Ricard Pérez es va celebrar ahir 6 de juliol en la més estricta intimitat per desig exprés de la família.

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts ha declarat dol oficial durant tot el dia d’avui per la mort de Ricard Pérez Miró, que va morir el 4 de juliol als 84 anys. Ricard Pérez (Barcelona, 1938) es va incorporar a l’Ajuntament al 1979 com a regidor del PSUC.

Va ser nomenat alcalde al 1988, integrat a Iniciativa per Catalunya, i va exercir el càrrec fins al 2003, una trajectòria que el converteix en l’alcalde més longeu de Sant Vicenç dels Horts durant l’actual període democràtic.

El consistori trasllada a la família de l’exalcalde la solidaritat i el dolor de l’Ajuntament, del personal municipal i de les veïnes i veïns de Sant Vicenç dels Horts.

Durant el seu mandat, el municipi va viure un important desenvolupament urbanístic i es van executar projectes tan importants com el trasllat de la Foneria o la construcció del canal de desguàs pluvial per evitar les inundacions que històricament afectaven al municipi.

Banderes a mig pal Durant la jornada de dol oficial, avui 7 de juliol, les banderes dels edificis municipals onejaran a mig pal i els símbols oficials mostraran un crespó en record i respecte pel difunt. A més, se suspenen tots els actes públics oficials de caràcter lúdic i festiu.

L’alcalde de la ciutat, Miguel Comino, mostra el seu condol i el de tot el consistori per la defunció de Pérez: “Davant d’aquesta trista notícia, només podem acompanyar la família en el sentiment i honrar la memòria de Ricard Pérez. "

El seu llegat, "és arreu de Sant Vicenç dels Horts. Som hereus i hereves de la seva feina, dedicació i amor pel municipi. En una època on gairebé tot estava per fer, l’alcalde Pérez va obrir camins que després hem transitat conjuntament cap a una societat millor”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article