SUMEM marca local del PSC torna a confiar en María José Giner com candidata a l’alcaldia del Papiol

Política.

Així ho han decidit per unanimitat els simpatitzants del partit i la ciutadania, que ha pogut participar en el procés de ratificació de Giner com a alcaldable.
Així ho han decidit per unanimitat els simpatitzants del partit i la ciutadania, que ha pogut participar en el procés de ratificació de Giner com a alcaldable.

Un total de 50 veïns i veïnes del Papiol hi han participat. Giner ja va ser la candidata de SUMEM l’any 2019. Aleshores la formació va passar d’1 a 4 regidors.

Aquesta ha agraït el suport ciutadà i ha afirmat que entoma aquesta responsabilitat “amb molta humilitat, però també amb molta força i moltes ganes per a fer possible el canvi que necessita el Papiol”.

I ha afegit: “Ha estat un mandat molt complex, marcat principalment per la crisi sanitària. El nostre grup ha intentat, en tot moment, actuar amb responsabilitat. Hem volgut i volem que el poble progressi i avanci, motiu pel qual hem construït una alternativa constructiva i sòlida que ha estat al costat del govern quan ha estat necessari.”

Amb tot, “creiem que l'executiu d’ERC i Junts té un projecte polític esgotat, que no dona les respostes que ens reclamen les nostres veïnes i els nostres veïns.”

Per això, “encarem les eleccions de l’any vinent amb la voluntat de convèncer als nostres conciutadans i conciutadanes que ara toca una altra forma d'entendre la política municipal: la de la gestió de les petites coses, la de empatia, la de l'escolta i la de l'acompanyament. Ara toca SUMEM, un projecte polític progressista i municipalista, què està fet des del Papiol i pel Papiol”.

Nascuda al Papiol l'any 1973 i resident al poble des d’aleshores, va estudiar primària a l’Escola Pau Vila del Papiol i batxillerat a l’Institut Lluís de Requesens de Molins de Rei.

És llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona (1997), especialista en Medicina de Família i Comunitària per la Unitat Docent Clínic-Maternitat (2002), i tutora de residents de Medicina de Família i Comunitària des del 2004.

Va ser regidora de l’Ajuntament del Papiol entre el 1996 i el 2001 pel grup municipal socialista i responsable de la Regidoria de Sanitat del 1996 al 1999, des del 2019 és la portaveu de SUMEM al consistori.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article