L’ alcalde de Cornellà insinua que el municipi creix “sense l'ajuda d'altres administracions”

Política.

Balmón va agrair l'esforç i el compromís col•lectiu de la ciutat (Montilla no es va voler perdre l’ acte).
Balmón va agrair l'esforç i el compromís col•lectiu de la ciutat (Montilla no es va voler perdre l’ acte).

L'alcalde de Cornellà, Antonio Balmón (PSC), va reivindicar la feina feta durant el mandat municipal davant d'una audiència de més de 300 veïns i veïnes segons la organització, en el marc de la Trobada d'Estiu de les i els progressistes de Cornellà.

En aquest sentit, Balmón va afirmar que "la nostra gestió està avalada per fets, com ho demostra tot el que hem aconseguit des del govern municipal: obrir la nova escola de música i dues noves biblioteques, remodelar parcs i carrers de la ciutat amb criteris de futur, i continuar protegint les persones més vulnerables perquè ningú no es quedi enrere”.

Així de contundent es va mostrar l'alcalde de Cornellà, que també va remarcar la importància de la seguretat per a l'agenda política del grup socialista: “Protegir els nostres veïns i veïnes, a tots i totes, és el nostre objectiu principal, entenent la seguretat no només com la prevenció de riscos o perills als carrers, sinó també com la garantia d'oferir espais de convivència i un entorn públic segur que transmeti la confiança necessària perquè qualsevol persona de Cornellà pugui desenvolupar el seu projecte de vida amb plenes oportunitats”.

L'acte, a l'aire lliure, va ser organitzat per l'agrupació socialista de Cornellà al col•legi Montserrat del barri de Sant Ildefons el 7 de juliol passat, i va comptar també amb la intervenció del Primer Secretari del PSC de Cornellà, Oscar Saldaña, que va destacar la necessitat, després de l'època de pandèmia, de poder reprendre espais de trobada no només de caràcter polític i de gestió, sinó també distesos com el d'ahir per a poder agafar perspectiva d'una manera serena dels nous reptes que haurem d'afrontar com a ciutat.

I és que els i les progressistes de Cornellà tenen clar que estem davant d'un temps de gran canvi social, tal com va puntualitzar Balmón, ja que “ens trobem davant d'un moment crucial de transformació econòmica, social i tecnològica, però hem d'assimilar també el repte del progrés moral i col•lectiu. Això és el que farà que donem un encaix humà a tots els reptes de futur i que no perdem de vista en cap moment els valors que ens faran avançar com a societat”.

A la trobada, que es va organitzar al més pur estil de revetlla mediterrània, cada assistent, pel pagament de cinc euros, podia sopar i gaudir de música en directe. L'organització destinarà íntegrament tres dels cinc euros de cada entrada a la Botiga Solidària de Cornellà.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article