El Consell de Federació del PSC del Baix Llobregat accelera la cursa envers les municipals i ratifica 5 candidats i candidates

Política.

Foto de família amb candidates, candidats i membres de la federació.
Foto de família amb candidates, candidats i membres de la federació.

En concret Eva Martínez, Juan Pedro Pérez, David Segado, María José Giner i Benito Navarro com a candidats a l’alcaldia de Vallirana, el Prat, Santa Coloma de Cervelló, el Papiol i Begues, respectivament.

En aquest sentit, el primer secretari del PSC del Baix Llobregat, Antoni Poveda, ha afirmat que són “uns magnífics candidats i candidates” i que “qui vulgui més progrés, més prosperitat i més drets” a Vallirana, el Prat, Santa Coloma de Cervelló, el Papiol i Begues “tindrà moltes paperetes, però només la socialista per a assolir aquests objectius”.

Poveda i Eva Granados, portaveu socialista al Senat, han estat els encarregats de fer l’informe polític del consell, que s'ha celebrat a Sant Joan Despí. El primer secretari de la federació socialista ha celebrat les darreres dades d’ocupació publicades: "Gràcies a la política econòmica del govern de Pedro Sánchez i a l'aprovació de la seva reforma laboral, l'atur al Baix Llobregat és del 8,6% i un de cada dos contractes és indefinit”. I

ha afegit: “Cal recordar que el PP i ERC hi van votar en contra, perquè tenen uns interessos que no són els que té la ciutadania." Per la seva part, Granados ha subratllat que “la socialdemocràcia ha demostrat que és possible créixer econòmicament, generar drets socials i millorar les condicions vitals de la ciutadania. Perquè, què passaria si ara governés el PP? Doncs tot just el contrari.”

La portaveu del PSOE al Senat ha recordat que “l’executiu de Sánchez no només ha anat aprovant mesures per a fer front a les conseqüències econòmiques i socials de la pandèmia i de la invasió russa a Ucraïna, sinó que també ha aprofitat l’oportunitat dels fons europeus per a digitalitzar l’economia o per a avançar en la transició ecològica.”

Sobre el canvi de president al PP, Granados ha dit que “per molt que Feijóo vulgui semblar moderat, la realitat és que no ha fet res diferent de Casado” i ha recordat al principal partit de l’oposició que “està incomplint la Constitució al no renovar el Consell General del Poder Judicial”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article