El PSC flirteja amb el govern de Torrelles

Política.

Instant del relleu a la alcaldia de Torrelles el passat 24 de juny.
Instant del relleu a la alcaldia de Torrelles el passat 24 de juny.

El portaveu socialista a la localitat, Joan Carles Martínez, celebra que el nou batlle, Eduard Garcia (JxT) gràcies a un pacte entre CAT i Junts per Torrelles, "vulgui continuar dialogant i pactant polítiques amb la nostra formació".

El portaveu del grup socialista a l’Ajuntament de Torrelles, Joan Carles Martínez, va conversar la setmana passada amb el recent escollit alcalde del municipi, Eduard Garcia, per a traslladar-li la voluntat del PSC de “seguir acordant polítiques de progrés que millorin la qualitat de vida de les veïnes i els veïns”.

Anteriorment, i en una línia similar, Martínez ja havia mantingut diferents trobades amb l’anterior batlle, Ignasi Llorente. Martínez ha qualificat la conversa de “cordial i profitosa” i ha celebrat "la predisposició de Garcia a continuar dialogant i pactant polítiques amb la nostra formació”.

El portaveu socialista ha explicat que “l’objectiu de la trobada era poder traslladar-li a Garcia que esperem que el relleu a l’alcaldia no alteri les bones relacions amb l’equip de govern. És cert que tenim visions diferents del municipi, però crec que en aquest mandat hem estat capaços d’acordar diferents mesures i els dos darrers pressupostos, que han millorat qüestions fonamentals per a la ciutadania com l’espai públic o la mobilitat”.

Martínez ha reconegut “estar satisfet” perquè “poc a poc els i les socialistes hem anat contribuint a trencar els blocs i les polítiques de confrontació, les quals feia massa anys que portaven instal•lades a la vida política del municipi”.

“Entre totes i tots hem aconseguit revertir aquesta deriva, motiu pel qual espero que el tarannà dels últims 3 anys hagi vingut per a quedar-se”, ha remarcat. Amb tot, el regidor ha afirmat que el PSC és “l’única alternativa” a l’actual govern local.

“La nostra oposició s’ha construït sobre dos eixos: acordar tot allò que fos possible amb l’equip de govern i ajudar-lo, pel bé de la ciutadania, durant la pandèmia i, al mateix temps, no renunciar al nostre paper d’alternativa tot exercint una oposició responsable i constructiva”, ha assenyalat.

“La prova fefaent que som l’única alternativa a l’actual govern es va poder veure al ple d’investidura, on l’únic grup que va presentar candidatura a l’alcaldia va ser el PSC. Tenim la determinació, les ganes, el programa i l'experiència necessàries per a oferir als torrellencs i torrellenques una alternativa sòlida per a millorar el poble”, ha conclòs.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article