Els Castellers de l’ Adroc fruit de persones de Pallejà i Sant Andreu de la Barca membres de ple dret de les Colles Castelleres de Catalunya

Cultura.

El nom prové de la roca de l’Adroc, un turó que separa les dues poblacions.
El nom prové de la roca de l’Adroc, un turó que separa les dues poblacions.

Fa pocs dies la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya ha comunicat que han superat el període de formació i que des de dimarts passat entren a formar part de les colles de ple dret.

Aquests, en les seves primeres declaracions en primer lloc volen, “agrair la confiança de la Coordinadora en aquesta colla, especialment a la directora que ens ha fet costat i ha resolt tots els nostres dubtes sempre amb un somriure.”

Aquest camí es va iniciar a Pallejà el 10 de juny de 2016, “un camí que ens ha portat moltes alegries i moments durs com l’aturada forçada per la pandèmia. Des de la Junta i la Tècnica volem agrair a tots els membres de la colla, els que hi son ara mateix en actiu i els que ens han acompanyat durant aquests 6 anys, l’esforç i les ganes que han dedicat a fer d’aquest somni una realitat.”

Asseguren que, “no podem deixar de pensar en els socis fundadors i en les primeres persones que van agafar el repte a la Junta i la Tècnica, que van creure en aquest projecte i que el van posar en marxa. Sense ells avui no podríem celebrar res. Aprofitem per donar les gràcies a les regidories de cultura dels ajuntaments de Pallejà i Sant Andreu de la Barca.”

I finalment, “als patrocinadors que ens han ajudat a fer front a les despeses que comporta la nostra activitat i sobretot a les veïnes i veïns dels nostres municipis que s’apropen a la plaça a gaudir de les diades i ens fan costat amb el seu escalf.”

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article