Salvador Illa es desfà en elogis envers el govern de Sant Joan Despí on mana el PSC des de l’ inici de la era post franquista

Política.

La fórmula de rellevar candidats a mitja legislatura els està funcionant de meravella als socialistes, primer al 2006 amb Poveda i al 2021 s’ esperen el mateixos resultats amb Garcia.
La fórmula de rellevar candidats a mitja legislatura els està funcionant de meravella als socialistes, primer al 2006 amb Poveda i al 2021 s’ esperen el mateixos resultats amb Garcia.

L’agrupació socialista de Sant Joan Despí ha celebrat aquest dimecres el seu tradicional Sopar d’Estiu. Enguany ha comptat amb la participació del primer secretari del PSC i cap de l’Oposició al Parlament, Salvador Illa; de l’alcaldessa Belén García i del senador i primer secretari de la federació del Baix Llobregat alhora que anterior alcalde de la localitat, Antoni Poveda.

Illa ha reivindicat “la política útil i constructiva” que duu a terme el govern municipal que lidera Belén García.“És un Ajuntament que està fent una gran tasca, perquè a cada problema que hi ha hi busca una solució. És un govern que està per les coses concretes, i això és el que fa que li vagi bé a la ciutat”, ha assenyalat.

Així mateix, ha posat d’exemple el projecte socialista a Sant Joan Despí pel seu “fort caràcter col•lectiu”: “És la Belén qui el lidera, però a darrere hi ha un equip molt important de persones”.

D’altra banda, el primer secretari del PSC ha dit que avui en dia és fonamental que la política construeixi acords, digui la veritat, respecti els adversaris i els temps polítics, sigui autoexigent i aposti per les identitats compartides.

En la seva intervenció, l’alcaldessa Belén García ha afirmat que “el projecte del PSC de Sant Joan Despí posa les persones al centre de les seves polítiques”: “Hem posat en marxa múltiples plans d’ocupació; un equip d’agents cívics que vetlla per la convivència i la seguretat; moltes mesures per a lluitar contra la bretxa digital que pateix principalment la gent gran…”, ha explicat.

I ha afegit: “Però tot això no ho podem fer sols: necessitem el suport i la col•laboració de la resta d’administracions. I, en aquest cas, és molt trist i molt poc responsable que les batalles entre ERC i Junts a la Generalitat estiguin perjudicant les veïnes i els veïns de la nostra ciutat. Necessitem, de forma urgent, un centre de dia per a la gent gran, el retorn del servei de ginecologia; i que es millorin els serveis actuals de pediatria.”

Per la seva part, Poveda ha elogiat Belén García: “No porta ni un any d’alcaldessa i ja ha demostrat un gran lideratge i una gran capacitat de treball i de transformació de la ciutat. Té Sant Joan Despí al cor i al cap, i estic convençut que amb ella al capdavant del municipi es produiran grans avenços”, ha dit.

El senador també s’ha referit al Debat de l’Estat de la Nació, “on hem pogut veure a un president del Govern amb propostes i un rumb molt clar, i un líder de l’oposició sense lideratge i amb la crispació com a base de tota l’acció política”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article