Junts pel Prat denuncia una crema massiva de contenidors aquest cap de setmana i demana més mà dura

Política.

Arxiu.
Arxiu.

S’han cremat un total de nou contenidors i un cotxe, alhora s’ha obert una investigació per part dels Mossos d’Esquadra.

El candidat de Junts pel Prat a l’alcaldia, Gerard Valverde, ha demanat a l’Ajuntament del Prat que es presenti com acusació particular contra els responsables de la crema de contenidors a diferents punts de la ciutat, que va tenir lloc la nit del diumenge 17 de juliol un cop siguin enxampats per evitar que els fets quedin impunes.

El cap de llista juntaire, sosté que davant d’actes vandàlics d’aquest tipus s’ha d’actuar amb celeritat i contundència per transmetre un missatge de tolerància zero contra els incívics que destrossen el nostre mobiliari urbà que sempre acaben pagant tots els veïns amb els seus impostos.

Així mateix, expressa la seva preocupació “per l’increment dels actes vandàlics i incívics a la ciutat en un 28% el darrer any, segons dades del propi Ajuntament.”

Per altra banda, Valverde sosté que “cal obrir un debat profund sobre l’incivisme a la ciutat i plantejar mesures de més calat com ara la reforma de l’Ordenança Municipal de Civisme per endurir les sancions contra els incívics i la creació urgent de la figura dels agents cívics a la ciutat.”

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article