Fem Sant Andreu s’ avança al propi Ajuntament per demanar que no es tanqui la sucursal de CaixaBank al barri del Palau

Política.

El municipi es quedarà amb només una sucursal d’ aquesta entitat.
El municipi es quedarà amb només una sucursal d’ aquesta entitat.

Davant el tancament de l’oficina de CaixaBank localitzada a l’avinguda Constitució, al barri del Palau, FEM Sant Andreu ha entregat aquest dimecres una carta a la direcció de l’oficina on expliquen els problemes que generarà aquesta decisió corporativa.

A la carta FEM Sant Andreu destaca que és “l’únic partit municipalista de Sant Andreu i, per tant, defensem els interessos dels seus habitants”.

Més endavant la formació explica que es “crea un greuge cap a bona part de la ciutadania que utilitza els seus [CaixaBank] serveis bancaris. La desaparició de l’oficina afectarà bàsicament a la gent gran, poc acostumats a les noves tecnologies, i a una bona part de persones que s’hauran de desplaçar a una distància d’ 1,4 quilòmetres per disposar de diners en efectiu”.

El partit municipalista remarca que a Sant Andreu només quedarà una oficina de CaixaBank que actualment ja té problemes de saturació de clients amb extenses cues per entrar a l’oficina o utilitzar els caixers, i que ara haurà d’absorbir les demandes dels clients del barri d’El Palau.

El seu portaveu, Marc Giribet explica “hem demanat que com a mínim deixin els caixers perquè la gent no hagi de desplaçar-se 1,4 quilòmetres per tenir diners en efectiu”, a més ha afirmat que “la marxa d’una nova entitat bancària del municipi reforça un pensament general entre la població de Sant Andreu i és que hem perdut força i importància i que és molt urgent reimpulsar el nostre municipi”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article