Reunió del delegat del govern de la Generalitat a Vallirana per a conèixer les inquietuds i necessitats del municipi

Política.

La trobada està englobada en la normalitat de les visites que està fent el delegat per tota la comarca del Baix Llobregat.
La trobada està englobada en la normalitat de les visites que està fent el delegat per tota la comarca del Baix Llobregat.

L'Ajuntament de Vallirana va rebre dimecres la visita institucional del delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Antoni Morral. L'objectiu de la trobada era dur a terme una reunió de treball per a conèixer les inquietuds i necessitats del municipi.

Morral s'ha reunit amb l'alcaldessa alhora que presidenta del Consell Comarcal, Eva Martínez Morales, així com amb els regidors del govern municipal Òscar Suñé, Jordi Urrea, Raquel Garcia, Manel Vàzquez, Núria Ruiz i Joan Manel Arrabal, ha estat present el jutge de Pau de Vallirana.

Els temes que s'han reclamat a la Generalitat són, entre d’altres accelerar del projecte de connexió a aigües Ter-Llobregat, la construcció i dotació d’un parc de Bombers a Vallirana i l’obertura del CAP les 24 h, la manca de professionals i els nous especialistes.

També l’ allargament de l'inici de les línies de bus, el park&ride del polígon, més freqüència i noves línies de transport públic i la modificació dels límits de les canteres i el nou SIEI de l'institut aprovat recentment pel Parlament.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article