Alcaldes de l’Arc Metropolità i el secretari general d’Infraestructures faran reunions periòdiques per avançar en la millora d’infraestructures viàries i ferroviàries

Societat.

Martorell és l’ únic representant del Baix Llobregat en aquesta associació.
Martorell és l’ únic representant del Baix Llobregat en aquesta associació.

Representants de l’Associació de Municipis de l’Arc Metropolità s’han reunit amb la Delegada del Govern, Maria Eugènia Gay, i amb el secretari general d’Infraestructures del Ministerio de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana, Xavier Flores.

Per part de l’Arc Metropolità hi han assistit la presidenta de l’entitat i alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés; el vicepresident, Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell, i diferents representants municipals i tècnics.

Durant la reunió els representants de l’Arc ha lliurat a la delegada i al secretari general un document que recull i analitza les infraestructures a la xarxa viària i ferroviària dels municipis.

Xavier Flores s’ha compromès a tenir una nova trobada a l’octubre amb els alcaldes de l’àmbit de l’Arc Metropolità per analitzar en quin punt es troba cadascuna de les infraestructures i a que aquestes trobades siguin periòdiques per poder avançar en la millora de la mobilitat dels muncipis de l’Arc.

En aquesta reunió els alcaldes i alcaldesses de l’Arc Metropolità han compartit també amb el secretari general d’Infraestructures i la Delegada del Govern el seu suport unànime a la construcció de la Ronda Nord.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article