Unanimitat al ple de Sant Esteve per reclamar a la Generalitat la finalització de l'institut

Política.

Arxiu.
Arxiu.

El Ple Municipal ha aprovat per unanimitat una moció dels grups del govern municipal que reclama al Departament d’Educació de la Generalitat la immediata licitació de l’obra de finalització de l’Institut Montserrat Colomer.

L’Ajuntament lamenta “la tardança i els reiterats incompliments per part de la Generalitat en un projecte aprovat des de l’any 2010.” La moció “neix d’un nou incompliment per part de la Generalitat” que va comunicar a l’Ajuntament que al març es trauria a concurs el projecte de finalització de l’institut per obrir el procés de licitació.

En la darrera visita d’un conseller d’Educació a Sant Esteve, al febrer del 2019, Josep Bargalló va comprometre’s a prioritzar l’ampliació de l’institut quan hi hagués disponibilitat pressupostària.

Al maig del mateix any, la Generalitat va donar llum verda al projecte amb l’encàrrec a l’empresa pública Infraestructures.cat amb un pressupost d’1,7 milions d’euros. A data d’avui, la finalització del projecte segueix aturada.

La moció, presentada pel grup d’ARAses, va comptar amb l’adhesió de la resta de formacions del govern municipal, PSC i Ciutadans, i amb el vot favorable també dels grups de l'oposició d’ERC, Alternativa Unitària i Sesrovires en Comú, aprovant-se per unanimitat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article