L’ incendi a una finca de l’ Hospitalet permet desmantellar una plantació indoor de marihuana

Societat.

Els detinguts passaran en breu a disposició judicial.
Els detinguts passaran en breu a disposició judicial.

Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de Mossos d'Esquadra de la comissaria de l'Hospitalet de Llobregat van detenir dos homes de 39 i 32 anys, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació del fluid elèctric.

Les detencions es van produir arran de l'incendi que es va declarar en un àtic del barri de Sant Josep i que, tot apunta, es va originar per una connexió fraudulenta a la xarxa elèctrica.

Aquesta manipulació suposa un greu risc pels habitants del propi pis i de la resta d'habitatges donat el risc inherent, com ha tornat a ser el cas, d'originar un incendi en l'habitatge.

La ràpida actuació dels serveis d'emergència va evitar tràgiques conseqüències per a la resta d'habitatges del seu entorn i l'incendi va quedar circumscrit a l'habitació on es va originar el foc.

Una vegada extingit l'incendi pels bombers els investigadors van localitzar l'existència de dues plantacions de marihuana amb tota la infraestructura necessària pel seu cultiu, ventiladors, llums, reactàncies, aires condicionats, ventiladors i fertilitzants.

En una de les habitacions de l'habitatge els investigadors van localitzar un total de 165 plantes de marihuana i, en l'habitació totalment calcinada, 540 esqueixos de marihuana en testos de petites dimensions, totalment socarrats.

Per tots aquests indicis els investigadors van detenir els dos llogaters de l'immoble com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació del fluid elèctric.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article