Sant Climent de Llobregat construirà un nou edifici per a vestidors al pavelló esportiu municipal

Societat.

Imatge del projecte.
Imatge del projecte.

La Comissió territorial d’urbanisme de l’Àmbit Metropolità de Barcelona, presidida pel director general d’Ordenació del Territori i Urbanisme, Agustí Serra, ha aprovat les ampliacions de dos equipaments públics, un educatiu i l’altre esportiu, a Montcada i Reixac (Vallès Occidental) i Sant Climent de Llobregat (Baix Llobregat) que permetran donar resposta a les necessitats del veïnat d’aquests municipis.

L’Institut Escola Mas Rampinyo es va construir a Montcada i Reixac entre el 2008 i el 2009 al nord del municipi, al barri del Pla de Mas Rampinyo.

Actualment, ocupa una parcel•la de 8.000 m2 de superfície propietat de la Generalitat de Catalunya. L’Ajuntament montcadenc ha cedit a la Generalitat l’ús d’una parcel•la confrontant de 800 m2 que servirà per ampliar l’Institut i convertir-lo en un centre de dues línies.

Així, es construirà un nou bloc en forma d’L de planta baixa i dos pisos on es concentrarà tota la secundària i els serveis comuns que faltaven, com ara aules de desdoblament i reforç, laboratori, tallers i departaments.

Pel que fa al bloc on se situa educació infantil, s’hi construirà un pis més per ampliar el menjador. També es redistribuiran algunes zones interiors a la resta d’edificacions i es faran treballs d’urbanització dins del recinte educatiu.

Pel que fa a Sant Climent de Llobregat, s’ha aprovat una modificació del seu planejament municipal que permetrà l’ampliació de l’actual pavelló esportiu, que disposa d’un pavelló cobert en planta baixa i una piscina descoberta, amb la construcció d’un edifici per a vestuaris.

Concretament, es modifiquen els límits entre els sòls on es troba el pavelló i una zona verdapropera, on es construiran els vestuaris. Per compensar-ho, la zona verda de 368 m2 es ressitua a la façana nord del pavelló.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article