CCOO convoca avui una mobilització de 12 a 16 hores en rebuig als acomiadaments que ha fet Azko Nobel a Vallirana

Economia.

CCOO denuncia “acomiadaments indiscriminats i improcedents”.
CCOO denuncia “acomiadaments indiscriminats i improcedents”.

Des de principis d’any la direcció de l’empresa ha acomiadat 5 persones de manera improcedent, 3 de les quals durant l'últim mes.

CCOO denuncia que 4 d’aquestes persones tenien limitacions per problemes de salut a causa de la feina, que requerien una adaptació del seu lloc de treball, i la cinquena era una treballadora que havia tingut un fill.

CCOO d’Indústria dona suport a la mobilització, en la qual a més de la plantilla hi participaran també delegats i delegades de CCOO d’altres plantes d’Akzo Nobel, on també s’han produït acomiadaments que no responen a causes objectives, per rebutjar els acomiadaments i exigir a l’empresa un canvi en la seva política laboral, així com que readmeti les persones afectades.

A partir de les 12 hores, s’iniciarà una concentració al descampat que hi ha davant la rotonda situada a la cruïlla dels carrers del Penedès i del Llobregat, al mateix polígon industrial on hi ha la fàbrica d’Akzo Nobel, Can Prunera.

Quan arribi el moment del canvi de torn, es farà una manifestació des del descampat fins a l’entrada de la fàbrica perquè el personal del torn de tarda pugui entrar a treballar i les persones del torn de matí es puguin afegir a la mobilització, llavors tornaran en manifestació fins al descampat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article