"A la Nit, una altra moguda" el nou programa d'oci nocturn per a joves de Castelldefels

Societat.

Arxiu.
Arxiu.

Les nits de divendres i dissabtes l'Ajuntament de Castelldefels posa en marxa un ampli ventall d'activitats per a joves del municipi amb l'objectiu d'oferir una alternativa d'oci nocturn segur i lliure de violències.

Jordi Maresma, primer tinent d'alcalde de drets i ciutadania, ha manifestat a aquest mitjà que "com a govern republicà i d'esquerres som plenament conscients que els problemes socials, de convivència o de civisme, no es poden abordar només des de l'àmbit policial. Per això un dels temes que ens ha ocupat els darrers mesos ha estat mirar d'oferir una alternativa saludable a l'oci nocturn i els botellots."

El republicà ha clòs afegint que "arrenquem aquest aprova pilot del programa "A la nit una altra moguda" amb la finalitat d'oferir aquesta alternativa d'oci nocturn saludable al nostre jovent."

El programa "A la Nit, una altra moguda" ofereix una variada proposta d'activitats esportives i lúdiques per a joves del municipi de 16 a 29 anys. Les activitats es realitzen en diferents equipaments municipals i privats, i són gratuïtes, sense inscripció prèvia.

El programa es desenvolupa tots els divendres i dissabtes a partir de les 22h i s'allargarà fins el 29 d'octubre. El programa d'activitats esportives incorpora arts marcials i defensa personal al Club Fènix, tots els divendres de 22h a 00h.

També activitat de ball dirigida i exercicis de musculació/toni­ficació al CEM Can Roca, tots els divendres de 23h a 3h. Activitat de ball dirigida i activitats esportives al Pavelló de Can Vinader, tots els dissabtes de 23h a 3h.

El programa d'activitats lúdiques incorpora laser Tag al Parc del Castell, tots els divendres de 23h a 1h, Gamer space al Kasal de Joves, tots els dissabtes de 22h a 1h i Escape box al Parc del Castell, tots els dissabtes de 22h a 00h

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article