145 milions d’euros per construir 1.100 habitatges socials de lloguer assequible en diversos municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona

Societat.

El Consell Metropolità de l’AMB ha autoritzat la signatura d’un crèdit del Banc Europeu d’Inversions.
El Consell Metropolità de l’AMB ha autoritzat la signatura d’un crèdit del Banc Europeu d’Inversions.

La promoció d’aquest parc de pisos, a càrrec de l’Institut Metropolità de Promoció del Sòl i Gestió Patrimonial (IMPSOL), es farà durant els propers 4 anys.

La inversió total de l’AMB en aquest projecte s’aproparà als 200 milions d’euros. Antonio Balmón, vicepresident executiu de l’AMB, ha recordat que aquest crèdit donarà continuïtat a l’acord signat el 2019 entre l’organisme metropolità i el BEI per millorar l’eficiència energètica i l’accessibilitat de 10.000 habitatges.

“Seguim impulsant i reforçant la construcció d’habitatge públic a través de l’IMPSOL, que es projecta com l’entitat pública capdavantera en la construcció de pisos amb protecció oficial a Catalunya”, ha afegit.

Les promocions seguiran el model d’habitatge públic de l’IMPSOL, basat en tres eixos principals: sostenibilitat, innovació i inclusivitat, que responen a un nou model d’habitatge flexible que s’adapta a les noves maneres de viure i a una societat cada vegada més dinàmica i canviant.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article