La presidenta del Consell Comarcal i alcaldessa de Vallirana assegura que sense el PSC “no s’ hauria aconseguit la transformació de la localitat”

Política.

L’agrupació socialista de Vallirana ha celebrat aquest dimarts el seu acte de cloenda del curs polític.
L’agrupació socialista de Vallirana ha celebrat aquest dimarts el seu acte de cloenda del curs polític.

Martínez ha fet un repàs de la gestió municipal del seu govern i dels projectes que estan actualment en marxa, i ha apuntat els reptes que té el municipi de cara al futur.

L’alcaldessa ha afirmat que “la transformació de Vallirana no s’entendria sense el PSC. En són clars exemples la Variant, que és una realitat des de novembre de 2019, o canvis molt visibles per a la ciutadania com el nou Carrer Major, la construcció del pavelló esportiu o les rehabilitacions de la biblioteca i de la Casa Mestre."

També "hem impulsat inversions en infraestructures més invisibles però no menys importants, com ara les connexions de la xarxa d’aigua o la construcció d’un nou pou i de la xarxa de clavegueram.”

Martínez creu que les mesures impulsades en les diferents àrees han fet que Vallirana sigui una localitat “referent” en la gestió forestal i l’energia solar, el transport públic a demanda o l’educació de qualitat.

“Si alguna cosa ens defineix als i les socialistes de Vallirana és la perseverança i la constància, que és fonamental per millorar la qualitat de vida de les persones”, ha afegit.

Sobre les inversions en curs, l’alcaldessa ha destacat la redacció del projecte del Casino, que s’està elaborant amb la implicació de les entitats, i l’inici de les obres del nou edifici de la Policia Local, que serà també la seu de Protecció Civil i de l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF).

“Vallirana té molts reptes i un gran futur, però necessita el compromís i la complicitat de la resta d’administracions. El creixent risc d’incendi ha posat de manifest la necessitat que tenim d’un nou parc de bombers i la manca d’inversió de la Generalitat en aquesta qüestió, com també que cal accelerar la interconnexió amb aigües Ter- Llobregat”, ha dit.

Eva Martínez s’ha compromès, en nom del govern local, “a continuar treballant barri a barri amb l’objectiu de parlar amb les veïnes i els veïns i escoltar les seves necessitats i propostes.”

“Vull seguir transformant Vallirana perquè m’apassiona la seva gent i la seva natura. Entenc la política des de la proximitat i l’honestedat. Per això, en els propers mesos els i les socialistes elaborarem un programa electoral amb propostes concretes i renovades per a continuar transformant cada racó del nostre poble”, ha conclòs.

L'acte ha comptat amb la participació dels regidors i regidores socialistes i del viceprimer secretari del PSC del Baix Llobregat i secretari de Política Municipal del PSC, Joaquín Fernández.

Comentaris

Karen Vallirana
2.
Referente al CAP de vallirana, un cap donde jamás cogen el teléfono apesar de haber 3 personas en la recepción. Nunca tienen horas disponibles, pediatría pésima, medicina general pésima en tema horario me refiero.
Y donde si tienes una urgencia un sábado tienes que irte a unos cuantos pueblos de distancia para que te atiendan.
Un pueblo donde un sábado no tiene farmacia por la tarde ni de noche ningún día.
Donde el transporte llega hasta el pueblo y no sube al polígono donde también vivimos personas que trabajamos y tenemos hijos.
Donde no existe un autobús nocturno que recorra todo el pueblo y te acerque a Barcelona, obligatoriamente tienes que ir en coche a trabajar.
Francisco Burgos Vallirana
1.

La biblioteca esta muy bien, lastima que se han olvidado del acceso para personas de movilidad reducida.
La calle bon retir deberia ser peatonal para poder acceder con silla de ruedas, el asfalta esta fatal y las aceras son pequeñas

Comenta aquest article