Sis municipis del Baix Llobregat demanen més recursos a la Generalitat per gestionar les seves zones forestals

Política.

També es va reclamar més personal pels centres d’atenció primària de la comarca.
També es va reclamar més personal pels centres d’atenció primària de la comarca.

Els municipis de Torrelles, Sant Climent, Vallirana, Cervelló, la Palma i Santa Coloma van reunir-se amb la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, per tractar temes d’interès per a aquestes poblacions de les Muntanyes del Baix.

Ignasi Llorente, en representació de Torrelles va fer especial incís en la necessitat de millorar els recursos econòmics i tècnics destinats a la gestió agroforestal.

La manca actual de recursos comporta l’abandonament de molts terrenys agraris que acaben convertint-se en massa forestal en pocs anys, agreujant el risc d’incendi.

És per això que va demanar que s’ajudés a municipis que, fins ara, han hagut de fer aquesta tasca amb recursos propis o de la Diputació de Barcelona.

Durant la reunió, Llorente també va demanar un pla de xoc de contractació de personal mèdic i d’infermeria per tal de poder garantir el servei al Centre d’Atenció Primària (CAP) del poble i de la resta de municipis que també es troben en una situació molt precària pel que fa als recursos humans, la qual cosa comporta un dèficit en la qualitat del servei.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article