El PSC Baix Llobregat treu pit per les mesures del govern espanyol “gràcies a Sánchez la comarca estalviarà per fer ús del transport públic”

Política.

Arxiu.
Arxiu.

El primer secretari del PSC del Baix Llobregat, Antoni Poveda, ha celebrat que hagi entrat en vigor la rebaixa del transport públic, mesura que ha impulsat el govern de Pedro Sánchez.

En aquest sentit, recordava que fins el 31 de desembre, serà gratuït viatjar amb un tren de Rodalies o Mitja Distància i els abonaments de metro, autobús, TRAM i FGC valdran el 50% del que costaven fins avui.

“Gràcies a l’executiu de Pedro Sánchez 310.000 veïns i veïnes del Baix Llobregat es beneficiaran d’aquesta mesura i, en conseqüència, es podran estalviar una quantitat de diners molt important en un moment que està essent molt difícil per a moltes famílies del nostre país”, ha manifestat el primer secretari de la federació socialista.

Ha lamentat que, un cop més, "el PP de Feijóo hagi rebutjat un decret que “busca combatre la pujada de preus, reduir la nostra dependència energètica i promoure la mobilitat sostenible”.

“Per molt que el PP hagi canviat de lideratge és el PP de sempre: el que s’oposa a qualsevol mesura que ajudi a pal•liar les dificultats que estan patint les famílies i les empreses. Ja ho van fer amb la votació dels estats d’alarma durant la pandèmia, i ara ho tornen a repetir.”

I continuava, “per molt que Feijóo es pensi que això l’ajuda electoralment, la ciutadania sap que el PP no ha estat al seu costat en els moments més difícils i ho tindrà en compte quan sigui convocada a les urnes”, ha dit el senador, que ha recordat també el rebuig de Junts i la CUP al decret d’estalvi energètic: “És lamentable que avantposin sempre el procés independentista al benestar de les persones”, ha afirmat.

D’altra banda, Poveda s’ha mostrat convençut que, gràcies a les mesures del decret, molts veïns i veïnes del Baix Llobregat i de la resta de Catalunya i d’Espanya “deixaran el transport privat per utilitzar el transport públic i contribuiran, així, a la millora de la qualitat de l’aire i l’impuls de la transició ecològica”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article