L'aposta estratègica de Sant Boi per la salut presentada a la secretària d'Estat de Sanitat Silvia Calzón

Salut.

Ha visitat l'Ajuntament i les seus de la Gasol Foundation i el Clúster de Salut Mental de Catalunya.
Ha visitat l'Ajuntament i les seus de la Gasol Foundation i el Clúster de Salut Mental de Catalunya.

La localitat ha rebut la visita institucional de la secretària d'Estat de Sanitat, Silvia Calzón. Durant una trobada a l'Ajuntament, l'alcaldessa, Lluïsa Moret, li ha donat a conèixer l'aposta estratègica de la ciutat per la salut com un element transversal de totes les polítiques municipals.

L'alcaldessa també li ha manifestat a Silvia Calzón l'interès de l'Ajuntament de Sant Boi d'adherir-se a l'Estratègia Estatal de Promoció de la Salut impulsada pel Ministeri de Sanitat. Sant Boi aspira a ser municipi pilot d'aquesta estratègia governamental.

En companyia de l'alcaldessa, la representant del Ministeri de Sanitat ha visitat la seu europea de la Gasol Foundation, entitat dels germans Gasol que comparteix amb l'Ajuntament de Sant Boi diversos projectes per lluitar contra l'obesitat infantil.

Allà, han tingut una trobada amb la seva directora, Cristina Riba. Finalment, la secretària d'Estat de Sanitat s'ha reunit al Palau de Marianao amb la junta directiva del Clúster de Salut Mental de Catalunya.

Aquest organisme promogut des de Sant Boi reuneix empreses, institucions i altres agents per dinamitzar els sectors de la salut mental, les neurociències i l'envelliment.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article