Gent x Sant Climent plataforma municipalista del PSC escull José Antonio Monteagudo cap de llista per les eleccions municipals

Política.

Arxiu.
Arxiu.

L’alcaldable ha explicat que “proposem un canvi serè i constructiu, però un canvi en majúscules que faci tornar el millor Sant Climent. Necessitem recuperar el Sant Climent del progrés i les oportunitats; el Sant Climent que situa les climentones i els climentons al centre de totes les polítiques públiques.”

Per això -ha afegit- “és fonamental que l’Ajuntament recuperi la transparència i que utilitzi els recursos públics, que són de les veïnes i els veïns, per construir un centre d’atenció per a la gent gran, atendre les necessitats i les demandes del jovent, ajudar al comerç local o construir, d’una vegada per totes, habitatge social des de l’economia social i solidària.”

Monteagudo ha assegurat que Sant Climent “ho té pràcticament tot perquè li vagi bé: només li manca un govern municipal que no desaprofiti les oportunitats i que actuï d’aliat de la ciutadania”.

Ha subratllat, en aquest sentit, que el municipi necessita “recuperar l’embranzida i passar pàgina d’un govern local esgotat, dividit i sense rumb que ha frenat la majoria de projectes socials que vàrem impulsar en l’anterior mandat.”

El portaveu de Gent x Sant Climent creu que el canvi “està a tocar”, però que “és imprescindible convèncer a més veïnes i veïns que tenim una alternativa política sòlida basada en la proximitat, l’honestedat i la capacitat de transformar el municipi des d’una òptica progressista”.

Les eleccions municipals de 2023 seran les terceres per a Monteagudo com a candidat a l’alcaldia. Nascut a Calatayud el 1972, és diplomat en Treball Social per la Universitat Ramon Llull i té un Postgrau en Comunicació i Lideratge Polític per la UAB.

Actualment està cursant un Postgrau en Economia Social i Solidària i treballa a l’Ajuntament de Montgat en l’àmbit de les polítiques socials. A part de les seves responsabilitats polítiques a l’Ajuntament de Sant Climent, és conseller d’Acció Social del Baix Llobregat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article