Sant Joan Despí posa en marxa un servei gratuït de cangur municipal adreçat a les famílies amb canalla d'entre 3 i 12 anys

Societat.

El servei de cangur municipal va a càrrec de monitors i monitores especialitzats en la cura d'infants i és gratuït.
El servei de cangur municipal va a càrrec de monitors i monitores especialitzats en la cura d'infants i és gratuït.

Es tracta d'un suport que vol facilitar la conciliació i la corresponsabilitat social, laboral i familiar i reduir les desigualtats en un àmbit com el de les cures, que tradicionalment ha estat més vinculat a les dones.

El Servei Puntual de Cangur Municipal està a disposició de famílies de Sant Joan Despí amb infants nascuts entre els anys 2010 i 2019. A través d'aquest recurs, poden accedir a diferents serveis de recollida i de cura dels seus infants, en funció de les seves necessitats de conciliació. Així, s'ofereix un servei d'acompanyament d'infants als matins des del seu domicili fins a l'escola.

A les tardes, la recollida d'infants a l'escola per portar-los a l'activitat extraescolar que facin o fins a casa seva. I el servei es completa amb el cangur a casa, que consisteix en la cura d'infants al seu domicili de dilluns a dijous als vespres, els divendres al vespre-nit i els dissabtes al matí i al migdia.

Per utilitzar el servei de cangur, les famílies interessades han de fer un registre a través del web municipal sjdespi.cat. Un cop registrades i validades, disposaran d'un abonament de 10 hores mensuals de cangur en qualsevol de les modalitats (Anem a l'escola, Sortim de l'escola o Cangur a casa).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article