Un establiment de l’ Hospitalet investigat per vendre joies robades

Societat.

Totes les joies reconegudes per la denunciant li van ser retornades.
Totes les joies reconegudes per la denunciant li van ser retornades.

Mossos d'Esquadra de la comissaria de Berga van detenir el 5 de setembre, un dona i un home, de 68 i 69 anys, com a presumptes autors d'un delicte de furt i un delicte de receptació.

El passat mes de juliol una senyora va denunciar que li havien sostret joies, tant seves com de la seva mare, del seu domicili situat a Berga (Berguedà).

Segons la víctima, entre l'abril i el juliol li havien sostret tres anells, sis aliances, cinc arracades, una agulla i quatre cadenes, valorades en més de 3.000 euros.

Arran d'aquests fets els mossos van obrir una investigació i, després de diferents gestions, van poder localitzar part de les joies sostretes en un establiment de compravenda d'Hospitalet del Llobregat.

Els agents van esbrinar que la cuidadora de la mare de la denunciant havia furtat les joies del domicili i posteriorment, tant ella com la seva exparella sentimental, les havien venut en aquest establiment de compravenda.

Davant d'aquests fets, el passat 5 de setembre, els mossos van detenir a la cuidadora i la seva exparella sentimental per un delicte de furt i un delicte de receptació.

Posteriorment, es va fer una entrada i perquisició al domicili de la detinguda on s'hi va localitzar més d'una trentena de joies de procedència desconeguda. La investigació continua oberta i no es descarta que els detinguts estiguin implicats en més casos pel nombre de joies localitzades.

Al detingut se'l va deixar en llibertat després de declarar mentre que la detinguda va passar el 6 de setembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Berga

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article