Un jove de Sant Boi entre els 12 seleccionats per la Generalitat per fer pràctiques a empreses i entitats més potents de Catalunya

Societat.

Foto de família d’ agraciades i agraciats amb la iniciativa.
Foto de família d’ agraciades i agraciats amb la iniciativa.

Es tracta de :Roger Palós, que estarà a la redacció del diari El Punt Avui amb la publicació d’un mínim d'onze peces periodístiques.

El secretari d’Infància, Adolescència i Joventut, Alexis Serra, i la directora general de l’Agència Catalana de la Joventut (ACJ), Núria Ramon, van lliurar dijous al vespre les dotze Beques Carnet Jove 2022 als i les joves que han resultat seleccionats en aquesta edició. L’acte de lliurament va tenir lloc a l’auditori del CaixaFòrum de Barcelona, en un acte conduït per la periodista de TV3 Ariadna Oltra.

Els 8 nois i les 4 noies escollides començaran aquest setembre unes estades professionals d’un any de durada en empreses i entitats de referència en els en els camps professionals de l’esport (FC Barcelona), l’acció social (Fundació Bancària ‘la Caixa’),

El còmic (El Jueves), el disseny (Estudi Muto), el periodisme escrit (El Punt Avui), la ràdio (Flaix FM), la fotografia (ARA) i en cinc disciplines televisives (TV3): la realització, el maquillatge i la perruqueria, l’ambientació, el muntatge musical i el vestuari.

A més de l’experiència professional acumulada, les persones beneficiàries obtindran un ajut de 7.000€ i un certificat acreditatiu de la seva estada.

Les Beques Carnet Jove formen part d’un seguit d’accions del Carnet Jove que contribueixen a la inserció professional dels joves, com ara el Jurat Carnet Jove del Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya i el Càsting Carnet Jove.

Així mateix, el Carnet Jove ofereix al voltant de 8.000 avantatges en formació, cultura, salut o mobilitat internacional a uns 530.000 titulars d’entre 12 i 30 anys.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article