Localitzats a Sant Feliu 2500 quilos de deixalles incontrolades

Societat.

L'Ajuntament ha assumit íntegrament el cost de l'operatiu, que ascendeix a 828,24 euros.
L'Ajuntament ha assumit íntegrament el cost de l'operatiu, que ascendeix a 828,24 euros.

El passat dijous 8 de setembre els serveis de neteja de l'Ajuntament van retirar fins a 2,5 tones de residus, al carrer de Mataró, tot i que la neteja d'aquest tipus de residus no forma part de les competències municipals.

L'actuació es va portar a terme pel Servei de Manteniment en dues fases. Durant el matí es van retirar els residus més voluminosos amb l'ajuda de dos camions, un d'ells dotat amb una ploma.

A la tarda, cinc operaris i dos conductors van netejar manualment la zona, que posteriorment es va netejar amb aigua a pressió mitjançant un camió hidronetejador.

Es va necessitar la intervenció de quatre vehicles i set treballadors de l'actual concessionària de recollida i de neteja, requerint la col•laboració d'efectius addicionals per tal que el servei de neteja ordinari d'aquell dia a la ciutat no se'n ressentís.

Des de l' Ajuntament s' assegura que seguirà treballant en la detecció i neteja d'aquest tipus d'abocaments il•legals, tot recordant que la netedat de Sant Feliu és responsabilitat de tots i de totes.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article