En marxa un projecte per promoure la millora de la indústria a Sant Andreu de la Barca

Economia.

Amb la recerca de fonts d’inversió.
Amb la recerca de fonts d’inversió.

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ajuda les empreses del territori a fer actuacions per ser més competitives, sostenibles i aprofitar les noves tecnologies per ser més atractives.

El consistori ha participat per primera vegada al Programa ARIE, que impulsa l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), i que té com a finalitat fomentar la captació de projectes d’expansió i de creixement d’empreses implantades en el territori.

L’objectiu és detectar les inversions que poden fer les empreses per resultar més competitives i ajudar-les a cercar les fonts de finançament per dur-les a terme.

En total, l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha assessorat una desena d’empreses de sectors com ara la construcció, les arts gràfiques o l’automoció, principalment.

La finalitat d’aquestes empreses és adequar-se al mercat introduint mesures que les facin més sostenibles i contribueixin a reduir les emissions de CO2.

Les empreses del sector de l’automoció tenen també com a repte adaptar-se a les noves tendències del mercat i orientar-se al vehicle elèctric.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article