La secció juvenil de Junts pel Prat demana la creació d'un servei de bus nocturn que connecti el Prat amb la seva platja durant els mesos d'estiu

Política.

Arxiu.
Arxiu.

La Joventut Nacionalista de Catalunya al Prat ha presentat aquest dimarts una petició a l'Ajuntament on demanaven la creació d'una línia de BUS NIT que connecti la ciutat del Prat amb la Platja durant els mesos d'estiu.

L'organització juvenil política, assegura que El Prat compta amb pocs espais d'oci i socialització per joves i que durant l'estiu, aquesta qüestió es fa encara més evident.

No obstant això, tot jove pratenc que vulgui gaudir de la seva platja a la nit durant l'estiu, asseguren, ha de tenir clara una cosa: no hi haurà cap mitjà de transport públic nocturn que el torni a casa.

La JNC del Prat expressa que aquesta és una problemàtica molt extensa als joves, impedint que tinguin una forma segura de tornar a casa, provocant també així preocupacions als seus familiars.

Aquesta expressa que la seva petició és clara: (1) la creació d'un BUS NIT que connecti la ciutat amb la Platja del Prat durant els mesos de juny, juliol i agost, (2) l'increment de la neteja nocturna a la platja per tal de pal•liar els possibles casos d'incivisme que es donin i (3) un augment de patrulles policials tant a la platja, com als camins de la mateixa per tal de donar més seguretat als ciutadans i ciutadanes del Prat.

L'organització espera que el consistori els doni resposta i expressa que la seva voluntat és continuar treballant amb Junts pel Prat, de la mà de Gerard Valverde per millorar el dia a dia dels joves de la ciutat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article