Sant Joan Despí inicia aquest setembre el programa Passat, present i futur, un conjunt d'activitats que serviran per repassar l'evolució de la ciutat

Societat.

Des de la recuperació de la democràcia i la constitució dels ajuntaments democràtics, l'any 1979, fins a l'actualitat.
Des de la recuperació de la democràcia i la constitució dels ajuntaments democràtics, l'any 1979, fins a l'actualitat.

L'exposició Passat, present i futur de Sant Joan Despí està instal•lada fins al 9 d'octubre a la plaça de Mercè Rodoreda.

A l'exterior de l'exposició es recullen, de forma cronològica, algunes de les fites que han representat canvis molt significatius per a la ciutat, com ara la construcció dels poliesportius municipals, de les biblioteques o de grans parcs.

A l'interior del mòdul expositiu, i sobre una maqueta de la ciutat de grans dimensions, es fan projeccions que ens permeten viure de forma immersiva el canvi experimentat en aquests 40 anys.

A la maqueta podem veure l'impacte de les actuacions realitzades en àmbits com ara l'espai públic, la mobilitat, les zones verdes, els equipaments o el patrimoni.

A banda de la maqueta, mitjançant diferents audiovisuals podem fer un recorregut per la recuperació de la nostra memòria històrica recent i per les perspectives de futur de la ciutat.

L'exposició, que aquests dies es pot veure al barri Centre, visitarà fins al mes de desembre tots els barris de la ciutat (Centre, Residencial Sant Joan, les Planes, les Begudes i Torreblanca. En funció de la franja horària, es pot visitar de manera lliure o bé a través de visites guiades.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article