El quart centre de calor de biomassa de Begues farà que tots els equipaments municipals estiguin exclusivament escalfats per energia sostenible

Societat.

Arxiu.
Arxiu.

Ja han començat els treballs per a la instal•lació d'un centre de calor de biomassa. S'ubicarà a tocar del carrer Onze de Setembre, davant l'edifici annex de l'Ajuntament i donarà servei al consistori, a Cal Pere Vell, al Petit Casal i a la Nau.

D'aquesta manera, Begues es convertirà en l'únic municipi del Baix Llobregat que escalfa tots els equipaments municipals amb aquesta matèria orgànica que prové dels boscos i de les activitats agrícoles i que genera una energia neta i renovable.

I és que la nova instal•lació se sumarà als tres centres de calor que ja hi ha en funcionament a Begues, situats a l'Escola Sant Cristòfor, el Centre Cívic El Roure i la Piscina Municipal i que donen servei a la resta d'equipaments municipals.

Les obres compten amb un pressupost de 528.754,23 euros, els quals són finançats per l'Ajuntament de Begues i el Consell Comarcal del Baix Llobregat en el marc del Programa Comarcal de Suport per un nou impuls social i econòmic.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article