El delegat del Govern de la Generalitat fa una reunió a Abrera per parlar de mobilitat, seguretat, gestió de l’aigua i educació

Política.

Al finalitzar la reunió, el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Antoni Morral, ha signat en el llibre d'honor de l'Ajuntament d'Abrera.
Al finalitzar la reunió, el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Antoni Morral, ha signat en el llibre d'honor de l'Ajuntament d'Abrera.

L’ alcalde, Jesús Naharro, ha valorat molt positivament la reunió amb el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Antoni Morral.

A la sessió de treball s'han tractat temes de mobilitat, seguretat, gestió de l’aigua i educació, entre d'altres temes: "Avui l’equip de Govern hem rebut la visita del nostre delegat de Govern. Li hem pogut explicar d’una forma molt clara i precisa i, sobretot, hem fet una taula molt intel•ligent amb temes estratègics que des d’Abrera volem treballar”, assegurava.

Han parlat de temes, “de mobilitat, tan important al nostre municipi. També del desenvolupament i la transformació empresarial del nostre territori, com hem d’intervenir i quins mecanismes hem de fer i poder activar per tal de resoldre uns reptes i unes incògnites que tenim de futur. També tenim els temes de l’aigua i de l’institut, que preocupen a la ciutadania".

L'alcalde d'Abrera també ha manifestat el seu agraïment al delegat del Govern, destacant que ha fet "un exercici de proximitat, d’entendre, d’explicar i intercanviar opinions, que només es poden tractar des de la proximitat, la ben entesa i energia per poder desenvolupar projectes estratègics d’Abrera i projectes estratègics de país".

El delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Antoni Morral, ha afirmat que la visita "forma part de la feina de la delegació visitar el territori i reunir-nos amb els alcaldes i els seus equips de Govern per fer un repàs de quins són els temes que estan a l’agenda política del Govern del municipi, en aquest cas d’Abrera, que tenen a veure amb el Govern de la Generalitat.”

Morral es comprometia a fer un repàs i seguiment de tots els temes que l’alcalde posa damunt de la taula, “i jo em comprometo a fer les gestions oportunes perquè aquests temes siguin presents amb la prioritat que es mereixen a la taula de Govern".

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article