Crida a Sant Esteve Sesrovires per col•laborar amb l’entitat que gestiona les colònies de gats

Societat.

Arxiu.
Arxiu.

Les colònies controlades de gats s’han mostrat com la millor forma d’impedir el creixement descontrolat dels felins i de garantir les condicions sanitàries, tant dels gats com de l’entorn. Amb aquesta finalitat l’Ajuntament té signat un conveni amb una entitat, en la qual poden col•laborar persones voluntàries.

L’entitat Animales Libres y Salvajes, través d’un conveni de col•laboració amb l’Ajuntament, gestiona les colònies de gats instal•lades al municipi. Únicament les persones voluntàries de l’associació, que estan acreditades amb un carnet proporcionat per l'Ajuntament, poden donar menjar a aquests animals en els punts prèviament autoritzats i seguint les pautes establertes per les autoritats sanitàries.

Cal recordar que deixar sobres d’aliments a la via pública per iniciativa pròpia està prohibit i sancionat. Qualsevol persona que vulgui tenir cura dels gats de carrer pot posar-se en contacte amb l’Ajuntament per col•laborar amb l’entitat Animales Libres y Salvajes.

També es pot contactar directament amb l'entitat escrivint al correu electrònic animaleslibres13@gmail.com D'altra banda, l'Ajuntament està fent un esforç per augmentar la dotació econòmica per esterilitzacions fins a finals d'any.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article