La consellera de la Presidència Laura Vilagrà visita Molins de Rei i s’ interessa per les obres del Palau de Requesens

Política.

Un instant de la jornada.
Un instant de la jornada.

L’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, ha agraït l’interès de la consellera de voler conèixer la realitat de Molins de Rei i fer un intercanvi d’impressions.

“Hem pogut parlar de diverses qüestions i projectes que s’estan duent a terme a la Vila, i també aspectes més generals que afecten el conjunt de municipis i depenen de la Generalitat”.

En la mateixa línia, el primer tinent d’alcalde, Ramon Sánchez, també ha agraït la visita a la consellera “perquè és valuós conèixer territori, el país, i sobretot l’àrea metropolitana”.

La consellera de la Presidència al Govern, Laura Vilagrà, ha assegurat que “és tot un honor visitar Molins de Rei, un municipi amb reptes”.

Aquesta ha recordat la primera vegada va visitar la Vila, coincidint amb una emblemàtica Fira de la Candelera, per això, des del consistori, han volgut convidar-la de nou al febrer “perquè vegi com ha evolucionat” tal com ha explicat el regidor de la Fira, Ramon Sánchez.

En la trobada, s’han tractat qüestions mediambientals, socials de “com des del Govern de la Generalitat podem ajudar perquè ningú quedi enrere”, de la gent gran i la futura residència, entre d’altres.

En aquest darrer aspecte, l’alcalde ha agraït la voluntat del Govern de signar l’addenda que atorgarà 50 places de la futura residència de la gent gran del municipi.

En conclusió, la visita ha servit per donar a conèixer el municipi i els projectes que s’estan duent a terme actualment des del govern. Aprofitant l’ocasió, han visitat un dels projectes més importants de Molins de Rei que està en marxa en l’actualitat, el Palau de Requesens.

“M’ha fet especial il•lusió que aprofitem la visita per anar al Palau, estic segura que la consellera de cultura vindrà a visitar-lo aviat” ha explicat Vilagrà.

Cal destacar que el Palau Requesens serà en un referent en àmbit local i nacional, convertint-se en un museu monogràfic del Renaixement de Catalunya.

En aquest sentit, des del consistori, treballen per impulsar el projecte perquè en el moment de la seva obertura sigui conegut per a la majoria.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article