El PSC més optimista per assolir la Generalitat exhibeix musculatura a la Festa de la Rosa de Gavà

Política.

Gemma Badia, alcaldessa de Gavà ha intervingut a la Festa de la Rosa d’enguany a la Pineda de Gavà juntament amb Salvador Illa.
Gemma Badia, alcaldessa de Gavà ha intervingut a la Festa de la Rosa d’enguany a la Pineda de Gavà juntament amb Salvador Illa.

Badia ha fet d’ amfitriona obrint l’ acte anual, aquesta ha recordat als milers d’assistents a l’acte que el seu partit és “el primer partit de Catalunya i d’Espanya”, i de fet s’ha dirigit directament als socialistes al govern espanyol per donar-los les “gràcies per demostrar que les polítiques progressistes són més necessàries que mai a Espanya, i a més gràcies per ser l’orgull d’Europa”.

L’alcaldessa creu que la política “és raó i passió a parts iguals, en cada decisió s’ha de posar sentit comú i rigor i també sentit i sensibilitat, i d’això els socialistes en saben molt”.

L’alcaldessa de Gavà ha carregat contra “la dreta, a qui li grinyola tot el que tingui a veure amb justícia, igualtat, feminisme, progrés, treballadors, sanitat pública, convivència, o educació pública de qualitat”.

Badia ha fet un joc de paraules amb el nom i els cognoms d’Alberto Núñez Feijóo i d’Isabel Díaz Ayuso per acabar rematant que “és impossible saber qui mana en el PP, o potser és que manen els poderosos, qui sap.”

I continuava “el que sí que sabem és que les seves prioritats poc tenen a veure amb les necessitats de la gent, sabem que estan molt lluny de la solvència política i molt a prop de la ultradreta, per això la blanquegen i, quan arriba l’hora de la veritat, no dubten en posar-se d’acord amb ella”.

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha recordat les conseqüències mundials que està tenint la guerra de Putin contra Europa, i ha apuntat dos camins per afrontar les conseqüències: “el de la dreta, basat en el que se salvi qui pugui, i el de l’esquerra, que garanteix que ningú queda enrere. El veritable patriotisme és garantir que ningú queda enrere”.

“No té res de patriòtic abaixar impostos i enfrontar territoris”, ha dit Salvador Illa en la seva intervenció a la Festa de la Rosa del PSC a la Pineda de Gavà, afegint que la dreta sempre oblida els més necessitats en moments de dificultat.

Salvador Illa també ha dit que “fa cinc anys del moment més àlgid de l’enfrontament i la divisió a Catalunya”, assegurant que “hi ha poc a celebrar i molt a reflexionar per no repetir errors, avançar i retrobar-nos”.

Per això, ha recordat a Pere Aragonès que segueix pendent obrir un diàleg a Catalunya: “Quina por té? El mateix diàleg que practica a Madrid, que el practiqui també a Catalunya, amb el primer partit”, que és el PSC.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article