El dijous 22 de setembre es va celebrar a la Colònia Güell la Jornada ComFluïm 2022

Cultura.

Organitzada pels ajuntaments de Santa Coloma de Cervelló i Sant Boi de Llobregat amb la col•laboració del Consorci de la Colònia Güell.
Organitzada pels ajuntaments de Santa Coloma de Cervelló i Sant Boi de Llobregat amb la col•laboració del Consorci de la Colònia Güell.

Aquesta jornada, que serveix per donar inici al curs escolar, es va centrar en la importància de les STEAM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Art i Matemàtiques) com factor d’innovació, creació i aprenentatge.

Es van crear cinc espais de reflexió, adreçats al professorat d’escoles i instituts dels dos municipis, on en cadascun d’ells es mostrava com en escenaris del nostre entorn podem trobar l’aplicació pràctica del coneixement que hi ha darrere de les STEAM.

El Consorci de la Colònia Güell va organitzar un taller sobre l’Art, on la vitrallera Júlia Rodríguez, va ensenyar, a les persones assistents, de manera molt pràctica, tota la tecnologia i coneixement que hi ha darrere la creació d’un vitrall de la Cripta de la Colònia Güell.

Els altres quatre espais van estar organitzats per les entitats del Parc Sanitari Sant Joan de Déu (Ciència), Coboi Lab (Tecnologia), CitiLAB (Enginyeria) i el MMACA (Matemàtiques).

La Cripta de la Colònia Güell és gestionada pel Consorci de la Colònia Güell, que és una entitat pública integrada pel Consell Comarcal del Baix Llobregat, l’Institut Català del Sòl de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló, i que té com objecte la conservació, la difusió i la recerca de la Cripta de la Colònia Güell, així com el manteniment i millora del seu entorn.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article