Força Corbera partit municipalista del PSC torna a confiar en Rosa Boladeras anterior alcaldessa per assolir de nou la alcaldia

Política.

Rosa Boladeras: “Vull ser alcaldessa per recuperar l’orgull delscorberencs i corberenques envers el seu poble”.
Rosa Boladeras: “Vull ser alcaldessa per recuperar l’orgull delscorberencs i corberenques envers el seu poble”.

La portaveu de Força Corbera ha estat escollida candidata a l’alcaldia Rosa Boladeras ha estat escollida aquest dijous, en una assemblea i per unanimitat, candidata de Força Corbera a l'alcaldia del municipi. “Moltes gràcies per la vostra confiança i suport. És un autèntic repte i una missió majúscula, però una nova oportunitat que m’il•lusiona i em motiva”, ha dit un cop triada.

En clau municipal, Boladeras ha explicat que el seu principal objectiu serà recuperar l’orgull de viure a Corbera: “La situació actual no és gens bona. Una gran part de la població està decebuda, cansada i descontenta del govern municipal d’Esquerra i la CUP."

Assegura que, "ixí ens ho fan saber molts corberencs i corberenques. Ja no senten orgull pel seu poble. Troben els carrers bruts i sense manteniment, i s’avergonyeixen de les voreres plenes de forats i males herbes al seu barri i al seu carrer quan reben visites i convidats. I un poble que no genera orgull en els que hi viuen no té futur. "

Per això proposa que, "el nostre objectiu principal sigui recuperar l’orgull dels corberencs i corberenques envers el seu poble; millorar carrers, parcs i places; donar solució al Porta a Porta; recuperar la qualitat dels equipaments i serveis municipals; retornar la confiança de la ciutadania cap al seu ajuntament; i oferir a les persones i famílies de classe mitja i treballadora la seguretat que necessiten i les alternatives de formació i habitatge per al futur dels seus fills i filles, nets i netes.”

La portaveu de Força Corbera creu que “hem d’encapçalar un moviment tranquil, però ferm de recuperació del nostre municipi. Hem de trobar la manera de contagiar la nostra il•lusió per una Corbera neta, polida, segura, amable, sense diferències, amable i considerada amb la gent gran, tolerant, amb al•licients per a la joventut i els infants”.

I continuava “només nosaltres, els Socialistes amb Força Corbera, podem revertir el pessimisme que s’ha instal•lat. Perquè tenim la responsabilitat, la capacitat i el compromís. Però, justament per això, us proposo que el nostre objectiu continuï essent Corbera per damunt de protagonismes i partidismes.

Demanava que, "practiquem el consens i el diàleg amb dosis generoses perquè només així ens en sortirem. De crispació, ja n’hi ha prou. També us adverteixo que venen temps en què haurem de fer més, amb menys. D’això també en tenim experiència. Per tant, caldrà tenir les prioritats molt clares: la via pública, la neteja, els equipaments, els barris, la seguretat i la generació d’activitat econòmica."

I reblava, "la feina no serà fàcil i jo, sola, no sóc res. M’hi deixaré la pell, us ho prometo, però us necessito a tots i totes vosaltres al meu costat. Hi compto. Corbera ens necessita.”

Rosa Boladeras, periodista de professió, ha estat alcaldessa socialista de Corbera de Llobregat del 2002 al 2007, del 2013 al 2015 i del 2017 al 2018. Actualment és la portaveu a l'oposició de la plataforma Força Corbera-PSC, que aplega també a Units per Avançar i a independents del municipi.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article