Anna Simó torna als orígens i serà la presidenta d’ ERC l’ Hospitalet

Política.

La formació ha escollit una nova executiva i reforça la seva organització de cara a les properes eleccions municipals.
La formació ha escollit una nova executiva i reforça la seva organització de cara a les properes eleccions municipals.

Esquerra Republicana de l'Hospitalet ha renovat aquest dilluns la seva executiva, en una assemblea on s'ha escollit un nou equip liderat per Anna Simó.

Es pretén així reforçar el projecte republicà a l'Hospitalet, que ha viscut un cicle de creixement, especialment de cara a les properes eleccions municipals de 2023.

La nova presidenta, que va ser consellera de Benestar i Família, vicepresidenta del Parlament, presidenta del Consell Escolar de Catalunya i també regidora de la ciutat, agafa així el relleu de Sílvia Casola, qui ha estat al capdavant de la formació republicana en els darrers set anys, i acompanyarà ara Anna Simó com a secretària d'Acció Política i Estratègia.

L'executiva escollida, a més de Sílvia Casola com a secretària d'Acció Política i Estratègia, compta amb Domingo Mir a la secretaria d'Organització i Finances; el regidor Xavier Mombiela a Política Municipal; Coque García com a secretari d'Imatge i Comunicació; Leyre Aguilar a Feminismes i LGTBI i Transició Ecològica; i les vocalies amb Roser Piñol, Carles Durany, Ester Lora, Cristian Llevadias i Mercè Vilalta.

Simó ha afirmat davant la militància republicana que "vull tancar el meu cicle polític treballant per l'Hospitalet, on el vaig començar", i ha exposat les línies estratègiques que desenvoluparà l'executiva, manifestant que "hi posaré totes les ganes per tal de maximitzar la feina i consolidar tot el que s’ha assolit els darrers anys".

Així, des d'Esquerra Republicana, que ara lidera l'oposició, volen continuar creixent a tota la ciutat per ser capaços de produir un canvi a l'Ajuntament. "Hem de continuar creixent fent carrer i estant a tot arreu, al costat de les entitats i dels nostres veïns i veïnes" ha apuntat Simó.

Anna Simó ha manifestat que "l'elecció de Jaume Graells com a candidat és una molt bona aposta per seguir sumant, per construir un camí ampli cap a l'Ajuntament i plantejar l'alternativa al govern del PSC".

En aquest sentit, la nova presidenta ha remarcat aquesta voluntat de suma afirmant que "vull que tothom s'hi senti inclòs en aquest projecte", i ha afegit que "com diu Junqueras, com més sumem, més plurals siguem i més ens hi assemblem, millor representarem els nostres veïns i veïnes".

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article