El portaveu del PSC a Torrelles Joan Carles Martínez escollit per unanimitat en assemblea com a candidat a l’alcaldia

Política.

Arxiu.
Arxiu.

Un cop elegit, ha volgut agrair l’aval polític rebut per part de la militància: “Moltes gràcies pel vostre suport. És un honor i una gran responsabilitat encapçalar la candidatura del PSC."

I continuava, "ntomo el repte amb més il•lusió que mai i amb la convicció que tenim una alternativa forta, consolidada, atractiva i que constitueix el punt de trobada de tots els torrellencs i totes les torrellenques que aposten per una política útil i constructiva, és a dir, per una política que resol els problemes de la gent”.

Martínez creu que el govern municipal de Junts i CAT-Torrelles, després de 12 anys, està “esgotat perquè no respon a les necessitats i als reptes que té el poble i perquè no resol els problemes que aquest té”.

I ha afegit: “Com moltes vegades diu Salvador Illa, una bona oposició ajuda a construir un bon govern i, per això, hem acordat els dos darrers pressupostos municipals. Estic content perquè el nostre grup polític ha contribuït a fer avançar Torrelles en justícia social i progrés, però necessitem estar al govern municipal perquè el poble avanci encara molt més.”

El candidat socialista s’ha fixat com a prioritats vetllar pel bon estat dels carrers i de l’espai públic, treballar per una seguretat més eficaç i més pròxima, millorar l'atenció al jovent i a la gent gran, atreure activitat econòmica, social i cultural, i potenciar una imatge de Torrelles que faci que tothom senti orgull del poble.

També ha explicat que el PSC encetarà properament una sèrie de sessions obertes al conjunt de la ciutadania per confeccionar “un programa electoral guanyador, plural i que respongui a les necessitats i inquietuds de la població”.

“El nostre és un projecte progressista de vocació àmplia i transversal on tothom hi té les portes obertes. Volem que les veïnes i els veïns entrin amb nosaltres a l’Ajuntament”, ha manifestat. “Tenim un objectiu clar: millorar i fer avançar Torrelles. I no ho dubteu: ho aconseguirem”, ha conclòs Martínez.

Joan Carles Martínez té estudis empresarials i porta més de 25 anys treballant com a tècnic de Formació i RRHH en una multinacional de l’automòbil.

Afiliat a la UGT des del 1995 i al PSC des del 1997, ha estat el candidat socialista a l’alcaldia de Torrelles el 2011, el 2015 i el 2019. Actualment també és conseller comarcal de Projectes Singulars i Política Territorial.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article