El premi a la millor startup de BNEW Real Estate recau en Buildlovers de l’ Hospitalet

Economia.

Una imatge de les empreses reconegudes i els representants.
Una imatge de les empreses reconegudes i els representants.

Es tracta d’ un servei enfocat a la gestió de l'autopromoció d'habitatges industrialitzats de tipus prefabricats o modulars, la persona encarregada de recollir el guardó ha estat Marcelino Aragonés, CEO y Co-founder de la compañía.

En el marc de la tercera jornada de la Barcelona New Economy Week (BNEW), el Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) va organitzar un sopar de gala, celebrat ahir a l'Estació de França, en el qual es va dur a terme l'acte de lliurament dels Premis a les Millors Startups de BNEW 2022 de cadascuna de les verticals que conformen l'esdeveniment (Digital Industry, Real Estate, Mobility, Talent i Sustainability).

La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez va presidir l'acte, acompanyada de Jaume Collboni, Primer Tinent d'Alcaldia, Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda de l'Ajuntament de Barcelona, Oriol Sagrera, Secretari General del Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat, Pere Navarro, delegat especial de l'Estat en el CZFB, i Blanca Sorigué, directora general del CZFB.

A l'acte van assistir els representants de les més de 50 empreses emergents que van presentar la seva candidatura al concurs del BNEW Startup Innovation Hub, un punt de trobada únic per conèixer els avanços tecnològics a la indústria i connectar empreses, socis potencials i inversors.

Raquel Sánchez va assegurar que “vivim un moment històric de desenvolupament econòmic al nostre país, en el qual podem impulsar una nova revolució industrial, tecnològica, social i sostenible”.

Així mateix, va continuar: “la col•laboració públic-privada és fonamental per consolidar la nova economia a Barcelona, Catalunya i Espanya. La indústria 4.0 és un sector estratègic, una punta de llança en matèria d'innovació que, gràcies al teixit social i econòmic, amb el seu esperit emprenedor, ens situa a l'avantguarda d'Europa”.

Per la seva part, Pere Navarro, delegat especial de l'Estat al CZFB, qui va assenyalar que “aquest tipus d'iniciatives, en un esdeveniment de referència internacional com el BNEW, suposen una oportunitat única perquè les empreses emergents puguin reforçar el seu creixement i visibilitat. Es tracta d'una oportunitat perfecta que les startups poden aprofitar per a connectar amb inversors, emprenedors i el teixit productiu, i així donar llum a projectes amb impacte econòmic i social”.

“Per a la selecció dels projectes guanyadors, el jurat ha avaluat les solucions dels participants tenint en compte diferents factors com el seu potencial creixement sostenible, la seva capacitat per a influir en l'economia i la societat, i el seu component d'innovació”, va explicar Blanca Sorigué, directora general de l'entitat i del BNEW.

“I és que sense innovació, qualsevol negoci està perdut. Per això, des del CZFB ens agradaria animar a tots aquells professionals emprenedors a que facin un pas al capdavant i duguin a terme aquesta idea que pensin que pugui tenir cabuda en aquesta nova economia amb la finalitat de materialitzar-la”, afegeix.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article