La xarxa es menja al senador del PSC primer secretari del Baix Llobregat i vicepresident de mobilitat de l’ AMB per denunciar retards d’ una hora als FGC

Política.

Arxiu.
Arxiu.

Antoni Poveda, que també ha sigut alcalde de Sant Joan Despí, potser no ha tingut la millor piulada a Twitter de la seva història, amb Rodalies arribant a uns nivells de tercermundisme històrics en hores punta, Poveda ha escrit unes línies a la xarxa social criticant reatards dijous dels FGC per, atenció, una hora de retard, cosa que, segons nosaltres objectivament parlant, no acostuma a ser gaire freqüent.

“Avui, més d’una hora de retard a @FGC per 3 trens avariats. Sort que un traspàs al @govern garantiria per llei divina que @rodalies anés com un rellotge! A qui li hem de traspassar els FGC per garantir-ne el servei, eh, @jordiPuignero?”.

 

 

I clar, Twitter se li ha tirat a sobre, primer de tot perquè Puignerò ja no és conseller i segon perquè comparar el retard d’ FGC en un moment puntual amb les atrocitats que està patint la ciutadania des de temps immemorables, ha tret de polleguera a la gent.

Hem agafat una de les veus que s’ ha fet ressò d’ aquesta piulada, per importància a les xarxes i per ser un fa ben poc ciutadà de Sant Joan Despí alhora que patidor de Rodalies, Bernat Castro @Berlustinho; “8 dies només han funcionat amb normalitat durant l'últim mes Rodalies, si vols et parlo de com ha de baixar ma mare (que la coneixes bé) a St. Joan Despí des Puigcerdà en tren els últims anys, perquè trigava 5h total i bus pel mig pel tall a Ribes, ha fet res el teu partit?”.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article