Vicky Castellanos torna a ser cap de llista pel PSC a Castellví de Rosanes per tercera vegada

Política.

Castellanos al mig de la imatge amb bona part de la secció local.
Castellanos al mig de la imatge amb bona part de la secció local.

La portaveu del grup municipal de Junts per Castellví-PSC i regidora de Benestar social i Serveis municipals; i Polítiques feministes i diversitat sexual i de gènere a Castellví de Rosanes, Vicky Castellanos, ha estat escollida com a candidata a l’alcaldia després que hagi rebut el suport unànime de la militància en una assemblea extraordinària.

“Moltes gràcies pel vostre compromís i la vostra implicació. Gràcies a la vostra tasca, sovint invisible, avui tenim moltes opcions de tornar a liderar el govern municipal", ha manifestat.

Assegurava que, “Les tres regidores del nostre grup hem demostrat que és possible defugir els debats estèrils i centrar totes les nostres energies polítiques en els problemes i els reptes que té Castellví, que no són pocs. Hem demostrat que hi ha una altra forma de fer política: una política que vol ser útil a la ciutadania i basada en l’acord, el pacte, el diàleg i la proximitat."

"Som una formació que té interlocució amb el Parlament, el Congrés i el Senat i que, per tant, busquem resoldre totes les problemàtiques encara que no depenguin de nosaltres”, ha explicat.

I ha afegit: “Afronto les eleccions amb un objectiu molt clar: ser la propera alcaldessa de Castellví de Rosanes. Vull liderar un govern municipal de progrés, que miri al futur amb optimisme i que situï les persones al centre de totes les seves polítiques. Si soc escollida alcaldessa, em comprometo a treballar amb tota la meva força perquè Castellví sigui un municipi on tothom hi pugui desenvolupar el seu projecte vital, que ofereixi oportunitats i, sobretot, que no deixi ningú enrere.”

D’altra banda, ha assenyalat que properament la formació obrirà un procés participatiu amb els diferents col•lectius del municipi per elaborar un programa electoral que “reflecteixi el pluralisme i les demandes de la ciutadania.”

Vicky Castellanos Núñez (Almadén, Ciudad Real; 1966) viu a Castellví des de 1995. Des de l’any 2005 és regidora a l’Ajuntament i actualment també porta la cartera de Feminismes, Gent Gran i Diversitat Sexual i de Gènere al Consell Comarcal del Baix Llobregat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article