Del 16 al 21 d'octubre torna la Setmana de la Lactància Materna organitzada per la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell

Salut.

Arxiu.
Arxiu.

Juntament amb l'ASSIR Baix Llobregat Nord – Atenció Primària Metropolitana Sud i el suport dels ajuntaments del Baix Llobregat Nord, l'edició d'enguany serà totalment presencial.

Durant una setmana se celebren tot un conjunt d'activitats al Baix Llobregat Nord amb l'objectiu comú de promoure aquest tipus d'alimentació per als nadons i que la població en general en conegui la importància i els avantatges.

La Directora Infermera de la FHSJDM, Miriam Algarra, destaca: "Estem molt contents que aquest any recuperem el 100% la presencialitat i des d´aquí volem animar a participar i a difondre la lactància materna".

I afegeix: "Des de la FHSJDJM impulsem des de fa anys l'alletament matern, ja que s'ha comprovat que té beneficis tant per al nadó i la mare, com per al planeta".

La inauguració oficial es farà el proper diumenge, 16 d'octubre al Parc de les Cultures de Martorell i comptarà amb stands informatius sobre com donar llet, el porteig natural, el Centre de naixements de la FHSJDM...; activitats per a petits i grans com pintacares i pintapanxes, un racó de contes i música, així com parades amb roba i joguines per a nadons i parades amb productes de lactància per a la mare.

I com ja és tradició, prèviament, s´han convocat els concursos de dibuix i fotografia amb la l'alletament matern com a temàtica central. Totes les peces participants s'exposaran del 17 al 21 d'octubre, a l´entrada de la FHSJDM. Les persones guanyadores es donaran a conèixer el dia 21 i es publicarà a la web de la FHSJDM.

Qui guanyi en l'apartat de fotografia, rebrà un taló de 200 euros i el dibuix seleccionat en primer lloc, rebrà material per dibuixar per valor de 50 euros.

A la pàgina web de la FHSJDM, https://fhsjdm.cat/setmana-de-la-lactancia-materna-2022/, hi podeu trobar tota la informació sobre les diferents activitats i també les dades per inscriure's als tallers, conferències i col•loquis.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article